+358 400727134

info@pauhard.fi

Friisiläntie 7 B3

Espoo

Yrityksen esittely

Pauhard OY

on vuonna 2015 perustettu rakennusyritys, joka perustuu suomalaiseen pääomaan. Lyhyestä historiastaan huolimatta pienellä tiimillämme on hyviä kokemuksia erilaisiin käyttötarkoituksiin tarkoitetuista rakennuksista. Kykenemme koordinoimaan ja johtamaan rakennustyöt alusta loppuun saakka.

Pauhard oy:llä on erittäin ammattitaitoinen henkilöstö ja se on koulutettu ja käyttää vain kaikkein nykyaikaisimpia työmenetelmiä, materiaaleja ja ratkaisuja. Arvostamme asiakkaitamme ja tilaajiamme tarjoten joustavaa ja laadukasta (asiakkaan eduista ja toiveista lähtevää) johtamispalvelua. Olemme neuvoinemme ja kokemuksinemme Teidän apunanne ideasta ja suunnittelusta lähtien aina rakennuksen lopulliseen toteutukseen ja säästävään käyttöön saakka.

Tavoitteemme on luottamuksellisen ja miellyttävän yhteistyön avulla saavuttaa Tilaajan toivoma tyytyväisyys jokaisen valmistuneen kohteen osalta. Haluamme olla rakennusyrityksenä luotettava kumppani, jota toivotte ja suosittelette myös ystävillenne ja tuttavillenne pysyväksi yhteistyökumppaniksi.

Image

Yhteistyökumppanit